vlag
vlag
logo
menu
Software implementatie

Softwareselectie en implementatie

Of het nu gaat om nieuwe Enterprise Resource Planning (ERP), Warehouse Management Systemen (WMS) of welke andere logistieke oplossing dan ook, SweetMeadow zorgt dat jij de juiste keuze kunt maken.

Wij kijken eerst waar je organisatie nu staat en vervolgens waar je organisatie naartoe wil. Op basis daarvan schrijven wij een Programma van Eisen (PVE) en benaderen wij de geschikte partijen uit de markt. Het kan hier gaan om leveranciers van standaard of maatwerk software. Wij maken de juiste afweging voor jou. Vervolgens zorgen we ervoor dat de softwareleveranciers de software op basis van jouw processen demonstreren. Geen gladde verkooppraatjes, maar een demonstratie waarin jouw processen van A tot Z worden doorlopen met werkelijk scenario’s.

Ook hebben wij veel ervaring met software implementaties. Je krijgt een duidelijk inzicht in de kosten en advies over hoe de overstap van de eventueel al bestaande software te maken naar software die je hele logistieke operatie verbetert.

We denken met je mee over hoe medewerkers het prettigst kunnen werken met de nieuwe software en maken koppelingen met externe partijen zoals importeurs, keurbureaus, de douane en afnemers.

Natuurlijk kan SweetMeadow ook op projectbasis softwareselecties en implementaties uitvoeren. Ook zijn wij gespecialiseerd in logistieke hardware voor de AGF. Welke barcode printers, scanners, tablets en heftruck terminals zijn voor jouw logistieke operatie het meest geschikt? Wij komen met een plan op maat.