vlag
vlag
logo
menu
Business intelligence

Business intelligence

Business Intelligence is een proces waarin ruwe gegevens betekenis krijgen. Op basis van deze informatie ben jij in staat betere beslissingen te nemen. SweetMeadow kent de logistieke processen en weet wat de belangrijke logistieke performance-indicatoren zijn. We hebben veel ervaring met AGF Enterprise Resource Planning (ERP) en Warehouse Management Systemen (WMS) en weten precies waar we de voor jou belangrijke gegevens boven water kunnen halen. Ook kennen we alle gangbare Business Intelligence tools.

SweetMeadow kijkt waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Is het tijd voor een uitgebreid datawarehouse of heb jij een praktische oplossing nodig?

SweetMeadow kan Business Intelligence ook met je bestaande Microsoft Excel programma realiseren. We maken real-time koppelingen met je eigen en/of externe databronnen waarna het voor jou mogelijk is om in Excel informatie te sorteren, te ordenen, te visualiseren en met de gegevens aan de slag te gaan. Logistieke kengetallen worden overzichtelijk, je ziet precies hoe de productiviteit ervoor staat, hoeveel er wordt verkocht, waar producten zich bevinden, hoe lang pallets op een bepaalde plaats staan, kortom, alles wat je in staat stelt om jouw logistieke operatie zo soepel mogelijk te laten draaien.