vlag
vlag
logo
menu
Diensten

Diensten

IoT oplossingen

SweetMeadow heeft al jarenlang ervaring met verschillende IoT (Internet of Things) toepassingen voor AGF-bedrijven. IoT biedt de logistieke operatie van deze bedrijven veel voordelen.

Logistieke automatisering

In de voedingsmiddelenindustrie zien we steeds snellere doorlooptijden. Van verse producten wordt veelal verwacht dat zij geleverd worden op de besteldag.

Business intelligence

Business Intelligence is een proces waarin ruwe gegevens betekenis krijgen. Op basis van deze informatie ben jij in staat betere beslissingen te nemen. SweetMeadow kent de logistieke processen en weet wat de belangrijke logistieke performance-indicatoren zijn.

Digitale simulatie

Digitale simulatie houdt in dat SweetMeadow een zogenaamde Digital Twin bouwt, letterlijk een digitale tweeling van je fysieke bedrijf.

Interim management en project management

Mark Zoeteweij van SweetMeadow heeft veel ervaring met interim management op het gebied van AGF logistiek. Zo beheert hij bijvoorbeeld als interim logistiek manager in het grote AGF-warehouse van de grootste Duitse supermarktketen de processen, software en organisatie.

Softwareselectie en implementatie

Of het nu gaat om nieuwe Enterprise Resource Planning (ERP), Warehouse Management Systemen (WMS) of welke andere logistieke oplossing dan ook, SweetMeadow zorgt dat jij de juiste keuze kunt maken.

Warehouse design

Ben je van plan om je warehouse te verbouwen of een nieuw magazijn neer te zetten? SweetMeadow adviseert je met de kijk van buitenaf. Onafhankelijk, zonder voorkeur voor de ene oplossing of de andere.