vlag
vlag
logo
menu
Logistieke automatisering

Logistieke automatisering

In de voedingsmiddelenindustrie zien we steeds snellere doorlooptijden. Van verse producten wordt veelal verwacht dat zij geleverd worden op de besteldag.

De producten worden direct na levering verwerkt en meteen al de volgende dag uitgeleverd aan klanten. Bovendien moeten, door strengere regelgeving, steeds meer gegevens worden vastgelegd en producten worden voorzien van allerlei informatie over ingrediƫnten, afkomst, etc. Door deze ontwikkelingen wordt het zonder automatisering vrijwel onmogelijk om het overzicht te behouden en aan de wensen van klanten te voldoen.

SweetMeadow onderzoekt waar de eventuele bottlenecks in jouw logistieke operatie zitten en komt met een advies dat uit verschillende oplossingen kan bestaan. Denk aan slimme algoritmes in software, kranenmagazijnen, maar ook automatisch gestuurde voertuigen. Welke oplossing het best past bij jouw situatie hangt af van de inrichting van het logistiek concept van jouw bedrijf. Waar je van op aan kunt is dat de oplossing gegarandeerd een snellere logistieke operatie met lagere kosten oplevert. Natuurlijk begeleiden we ook de implementatie van het automatiseringsplan.