vlag
vlag
logo
menu

Optimalisatie van de logistiek begint met luisteren

Technologie is een tool. Een prachtig stuk gereedschap dat je bedrijf helpt nóg succesvoller te worden. Maar daarvoor moet dat gereedschap wel precies geschikt zijn voor wat je doet en wat je wilt bereiken. Als je een spijker in de muur wilt slaan, heb je tenslotte niks aan een zaag.

Dit geldt vanzelfsprekend ook voor AGF-bedrijven. Het verbeteren van de logistieke operatie door het effectief inzetten van software en automatisering lukt alleen als die activiteiten volledig aansluiten bij de doelstellingen en de wensen van de héle organisatie. Van eenieder die een rol speelt in het logistieke proces.

Voor mij reden om bij opdrachten zoveel als mogelijk deel te worden van het team. Ik spreek met mensen op de werkvloer, vraag eindgebruikers naar hun ervaringen en wensen, breng in kaart hoe een verandertraject een verbétertraject wordt en luister vooral heel veel. Om daarna met alle opgedane kennis tot een advies te komen. De implementatie van het verbetertraject doe ik samen met specialisten die ik motiveer en aanstuur. Ik ben altijd van de nieuwste technieken op de hoogte.

Op deze website vind je informatie over wat SweetMeadow voor je kan doen. Spreekt je dit aan, maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Stap één naar de optimalisatie van jouw logistieke operatie!

Mark Zoeteweij
Logistics consultant